Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kattenhotel Van Blitterswijk

Exclusieve vakantie opvang en Katten Trimsalon

Werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat de gasten het naar hun zin hebben tijdens hun logeerperiode in Kattenhotel Van Blitterswijk. Geen twee katten zijn gelijk wat betreft karakter en temperament. Om ervoor te zorgen dat al die verschillende katten een fijne vakantie hebben, verdelen we ze over verschillende kamers. Bij Kattenhotel Van Blitterswijk staat het welzijn van uw dier hoog in het vaandel.

Zorg op Maat / privé suite voor senioren of dieren met speciaal voer

Kattenhotel Van Blitterswijk biedt uw kat of poes, naast een comfortabel verblijf en veel bewegingsvrijheid, een liefdevolle verzorging en Zorg op Maat.

Kattentaxi 

Kattenhotel Van Blitterswijk biedt de service van een 'Kattentaxi'. Bent u zelf niet in de gelegenheid om uw kat naar het Kattenhotelóf voor een trimbehandeling naar 'De Katten Trimsalon', te brengen, neemt u dan gerust contact met ons op.'

Aandacht

Elke gast krijgt van ons de aandacht die hij/zij nodig heeft. 

Heeft uw kat een ander eetpatroon of moet voor het eten wat meer tijd uitgetrokken worden, dan is dat geen probleem. Wij houden daar graag rekening mee. Het hotel beschikt over privé suites voor gastdieren met dieetvoer. 

Eigen plekje 

Katten zijn gesteld op een eigen plek. Kattenhotel Van Blitterswijk biedt haar gasten binnen én buiten voldoende ruimte. Er zijn tal van (verstop)plekjes om rustig te doezelen of ongestoord te slapen. 

Achtergrondmuziek

Tijdens hun verblijf kunnen onze gasten genieten van rustige achtergrondmuziek.  

Wellness arrangement

Naast het knippen van de nageltjes (de nageltjes van onze gasten worden alleen geknipt als de kat dat toelaat) en de kam-/ borstelbeurt, biedt Kattenhotel Van Blitterswijk, naast een plezierige logeerpartij, de service van een professionele kattentrimsalon.

Senioren

Bij Kattenhotel Van Blitterswijk logeren regelmatig oudere gasten.

Senioren kunnen apart van de groep rustig van hun oude dag genieten.

Anastacia

19 jaar

Floortje

12 jaar

Lilli

19 jaar

Sport en Spel

Voor de gasten die een 'sportieve' vakantie op prijs stellen, is er gedurende het verblijf voldoende afleiding.

Eten op maat (trainingsprogramma)

Soms kan het een uitkomst zijn als een kat uit de voerautomaat eet. Maar voerautomaten zijn best prijzig en u bent er niet zeker van of uw kat de automaat ook daadwerkelijk gebruikt.

Kattenhotel Van Blitterswijk beschikt over een voerautomaat. Als uw kat is gechipt, kunnen wij onze gast bij privé opvang tijdens zijn/haar vakantie trainen om uit de voerautomaat te eten. Zo weet u bij het ophalen van uw huisdier of het zinvol is om een voerautomaat voor uw kat aan te schaffen.

Vakantiefoto's

Bij Kattenhotel Van Blitterswijk heeft uw kat echt vakantie. Daar horen natuurlijk vakantiefoto's bij. Er worden van het gastdier altijd foto's gemaakt.

Tijdens uw vakantie kunnen foto's van uw huisdier(en) op facebook van Kattenhotel Van Blitterswijk worden geplaatst.

Zo kunt u altijd -waar u ook (in de gelegenheid) bent- zien hoe het met uw kat of poes gaat.

Milieu

Wij willen het beste voor onze gasten, maar denken ook aan het mileu. Daarom werkt Kattenhotel Van Blitterswijk uitsluitend met natuurvriendelijke kattenbakvulling.

Cat's Best is een zuiver natuurproduct.

"Minder geur, meer hygiëne"