Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kattenhotel Van Blitterswijk

Exclusieve vakantie opvang en Katten Trimsalon

Voeding & medicijnen  

Uw kat/poes krijgt bij ons gerenomeerde voeding. Standaard heeft het hotel verschillende soorten Royal Canin brokjes op voorraad. 

Heeft uw kat een aangepast voedingspatroon dan houden wij daar rekening mee.

Er kan een keuze worden gemaakt tussen blikvoeding van SchesirSheba, Gourmet, Felix en Almo Nature. Als lekkernij worden zij getrakteerd op een kattensnoepje.

Vers drinkwater staat natuurlijk altijd ter beschikking.

Wanneer u wenst dat uw kat hetzelfde te eten krijgt als thuis, dan bent u uiteraard vrij om dat zelf mee te nemen voor de gehele periode dat de kat bij ons verblijft. Dieetvoeding dient door de klant zelf, en in voldoende mate te worden meegenomen voor de gehele periode dat het gastdier bij ons verblijft. Bij tekort worden kosten van aanschaf van het dieetvoer door het hotel bij de klant in rekening gebracht.

De logees worden bij binnenkomst gewogen. Tijdens het verblijf wordt het gewicht van uw kat gecontroleerd.

*Almo Nature kattenvoer laat uw kat genieten zonder zijn/haar gezondheid tekort te doen. Almo Nature bevat geselecteerde, hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Voor dit kattenvoer worden geen smaakversterkers of kunstmatige conserveringsmiddelen gebruikt.

Dieet/medicijnen (Nier- en blaasgruisdieet)

Ook katten met een speciaal dieet zijn welkom. Dieetvoer is alleen op voorschrift van uw dierenarts verkrijgbaar en daarom moet u dit voer zelf meenemen.

Mocht uw huisdier eigen voeding en/of medicijnen nodig hebben, of heeft uw kat een speciaal dieet (van de dierenarts) dan is dit geen probleem. Verzoek is wel of u de eigen (dieet)voeding in een goede verpakking, en voldoende aanlevert met een duidelijke beschrijving omtrent het gebruik en hoeveelheden.