Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kattenhotel Van Blitterswijk

Exclusieve vakantie opvang en Katten Trimsalon

Nieuws

Nieuwe website Kattenhotel Van Blitterswijk 


Beschikbaarheid privé suites kunt u alleen nog op onze nieuwe website vinden.

                

Eten op maat (trainingsprogramma)

Soms kan het een uitkomst zijn als een kat uit de voerautomaat eet. Maar voerautomaten zijn best prijzig en u bent er niet zeker van of uw kat de automaat ook daadwerkelijk gebruikt.

Kattenhotel Van Blitterswijk beschikt over een voerautomaat. Als uw kat is gechipt, kunnen wij onze gast bij privé opvang tijdens zijn/haar vakantie trainen om uit de voerautomaat te eten. Zo weet u bij het ophalen van uw huisdier of het zinvol is om een voerautomaat voor uw kat aan te schaffen.

Feest in kattenland

Uitbreiding Kattenhotel Van Blitterswijk

Er is in 2017 hard gewerkt om de extra 260 m2 'hotelwaardig' te maken.

Ook is er een indoor Playground van meer dan 80 m2 die speelruimte biedt aan jong en oud, groot en klein. De beentjes strekken, spelen met soortgenootjes of gewoon even uitrusten in een pipowagen, het kan allemaal.

The luxury hotel for cats only with Human-Sized Suites.

Kroon op ons werk!

Kattenhotel Van Blitterswijk heeft onverwacht een districtsinspecteur van de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) op bezoek gehad. Het betrof een routinecontrole in verband met de inwerkingtreding van het Besluit houders van dieren (voorheen Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit).

Met gepaste trots vindt u onderstaand een alinea uit de bevindingenbrief n.a.v. de controle:

"Tijdens deze controle heb ik op grond van het Besluit houders van dieren geen afwijkingen geconstateerd.

Complimenten voor uw bedrijf. Een zeer keurig en schoon hotel, met veel faciliteiten voor de katten. Daarbij een keurige trimsalon."

Dierendag 

DIERENDAG! Onze gasten werden extra verwend. Onze chef-kok had voor die dag een speciaal feestmenu samengesteld. Daar gaat je staartje toch van krullen maar bovenal is het natuurlijk lekker smullen. Eet smakelijk!!   

Ook onze gasten buiten op het terras kwamen niets te kort.

Kattenhotel Van Blitterswijk in Hét Gemeente Nieuws